Українська мова як іноземна. Практика фахового мовлення : практикум для студ.-іноземних громадян ІІ курсу спец. 221 «Стоматологія» вищ. мед. закл. освіти - Агіна, Олена Іванівна; Даниленко, Людмила Вікторівна; Якутіна, Таміла Георгіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Практикум призначений для аудиторної роботи на заняттях з української мови як іноземної на ІІ курсі медичного університету спеціальності «Стоматологія». Матеріали практикуму спрямовані на формування у студентів необхідних мовних і мовленнєвих умінь у читанні, аудіюванні, говорінні та письмі, що створює умови для оволодіння майбутньою спеціальністю та спілкування в умовах навчально-професійного україномовного середовища.