Використання спектрофотометрії для визначення 2-[5-(фуран-2-іл)-4-феніл-4h-1,2,4-триазол-3-ілтіо]-1-(4-хлорфенілетанону) - Борисенко, Н. М.; Бушуєва, Інна Володимирівна; Парченко, Володимир Володимирович (My University, 2025)
Протисудомні сполуки широко використовуються в медицині для лікування епілепсії , невралгії та інших неврологічних захворювань. Антиконвульсанти є критично важливими лікарськими засобами, що широко використовуються в неврологічніи практиці.