Опорно-руховий апарат : практикум для самостійної роботи з анатомії людини для студентів 1-го курсу I та II медичних факультетів (6 років навчання) - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Світлицький, Андрій Олександрович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Щербаков, Максим Степанович; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Абросімов, Юрій Юрійович; Чернявський, Артур Валерійович; Таланова, Ольга Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум з анатомії людини «Опорно-руховий апарат» містить навчально-методичний матеріал для самостійної підготовки студентів 1-го курсу I та II медичних факультетів, що навчаються протягом 6 років у вищому медичному навчальному закладі згідно робочої програми з анатомії людини та тематичних планів першого семестру по анатомії кісток, суглобів та м’язів.