Використання інтраопераційних люмінісцентних методів виявлення ураження лімфатичних вузлів у пацієнтів з ускладненими формами раку ободової кишки - Кубрак, Михайло Анатолійович; Красний, В. В. (My University, 2025)
Мета роботи. Метою дослідження є аналіз ефективності інтраопераційного люмінісцентного методу візуалізації уражених лімфатичних вузлів у пацієнтів з ускладненими формами раку товстої кишки. Оцінюється вплив методу на точність стадіювання, обсяг лімфодисекції та безпечність хірургічного втручання в ургентних умовах.