Клінічний випадок SARS-COV-2-асоційованого орхоепідідіміту - Пак, Катерина Анатоліївна; Черкаський, Володимир Васильович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи – проаналізувати клінічний випадок SARS-CoV-2-асоційованого орхоепідідіміту у хворого 35 років.
Keywords: тези доповідей