Хірургічна профілактика венозного тромбоемболізму - Никоненко, Андрій Олександрович; Буга, Дмитро Андрійович; Єрмолаєв, Є. В.; Перцов, Іван Володимирович (My University, 2018)
Мета: Проаналізувати безпосередні результати хірургічного лікування тромбозу глибоких вен та деталізувати показання до хірургічної венозної тромбектомії як методу профілактики тромбемболічних ускладнень.
Keywords: тези доповідей