Клінічний аналіз якісного складу аугментату після відкритого синусліфтінгу - Косінов, О. С.; Міщенко, Олег Миколайович (ЦФЕНД, 2023)
Ціль: Провести клінічний аналіз якості субантральної аугментації із застосуванням композиту Nano Graft з позицій якісного складу аугментату по Misch.