Формування компонентів наукового пізнання при використанні інформаційних технологій в організації практичних занять студентам медичних вищих навчальних закладів - Губарь, Андрій Олександрович; Бачурін, Георгій Вікторович; Бачурін, Віктор Іванович; Довбиш, Михайло Афанасійович; Довбиш, Ігор Михайлович; Губарь, А. А.; Бачурин, Г. В.; Бачурин, В. И.; Довбыш, М. А.; Довбыш, И. М. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. У концепції модернізації української освіти і в програмі розвитку вищої професійної медичної освіти України відзначається, що основною метою є підготовка конкурентоспроможних фахівців і створення умов для їх всебічного розвитку в процесі навчання. Мета. Підготувати студента вищого медичного навчального закладу не тільки до роботи на сучасному медичному обладнанні, а й до постійного, безперервного навчання і самовдосконалення.
Keywords: інформаційні технології; мультимедіа; мультимедіа технології; педагогічні умови; освітній процес