Оцінка міцності фіксації перелому проксимального відділу плечової кістки пластиною з вуглецевого композитного матеріалу - Чорний, Владислав Вадимович; Панченко, С. П. (Berlin : MDPC Publishing, 2023)
Метою роботи було вивчити міцність фіксації перелому проксимального відділу плечової кістки пластиною з кутової стабільністю гвинтів, яка виготовлена з композитного вуглецевого матеріалу. Для вирішення поставлених завдань і отримання основних результатів роботи використовували наступні методи: математичні методи дослідження механічних властивостей для оцінки міцності фіксації перелому та для обробки результатів експериментів.