Актуальність розробки лікарських препаратів із сировини вівса посівного - Хворост, О. П.; Рудник, Анна Михайлівна; Скребцова, К. С. (My University, 2025)
Мета. Визначити перспективність розробки лікарського засобу на основі сировини вівса посівного з окресленням конкретних кроків у процесі отримання АФІ.
Keywords: тези доповідей