Особливості перебігу периферичної діабетичної нейропатії у дітей - Спільник, М. С.; Леженко, Геннадій Олександрович (My University, 2024)
Мета. Дослідити розповсюдженість та особливості клінічної картини периферичної діабетичної полінейропатії у дітей.
Keywords: діти; ураження нервової системи; цукровий діабет; периферична діабетична нейропатія