Лабораторна методика отримання N-метил-2-(2-морфоліноацетил)гідразино-1-карботіоаміду - Оглобліна, М. В.; Парченко, Володимир Володимирович; Бушуєва, Інна Володимирівна (Х. : НФаУ, 2023)
Метою дослідження стало вивчення фізико-хімічних властивостей, константи проміжної сполуки N-Метил-2-(2-морфоліноацетил)гідразино-1-карботіоаміду та на підставі відтворення технологічного процесу розрахувати норми витрат сировини і матеріалів.