Особливості організації самостійної роботи студентів медичного вузу як розвиток і самоорганізація особистості - Шаравара, Лариса Павлівна; Крамарьова, Ю. С. (Запорізький державний медичний університет, 2016)
В статті представлена актуальність та важливість обов’язкового впровадження самостійної роботи серед студенів-медиків, пов’язаних з впровадженням у учбовий процес кредитно-модульної системи. Скорочення обсягу аудиторної роботи сприяє підвищенню значимості самостійної роботи для студентів. Проведена характеристика форм та рівнів самостійної діяльності.
Keywords: тези