Фармацевтичний аналіз лікарських засобів : навч. посіб. до самостійної роботи провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» : у 4-х ч.Ч. І - Берест, Галина Григорівна; Лукіна, Ірина Андріївна; Бігдан, Олексій Антонович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Пропонований навчальний посібник складений відповідно до робочої програми «Фармацевтичний аналіз лікарських засобів» для належної організації самостійної роботи провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» під час очного періоду первинної спеціалізації (інтернатури). У посібнику подана інформація щодо міжнародних систем управління якістю, нормативної документації виробничого фармацевтичного підприємства, Державної фармакопеї України, порівняльна характеристика структури та вимог до якості лікарських засобів фармакопей США, ЄС, Великобританії, Чехії та Державної фармакопеї України, а також діючі нормативні акти з питань забезпечення якості лікарських засобів. Посібник призначений для провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація», які навчаються на очному циклі інтернатури.
Затверджено Центральною методичною радою Запорізького державного медичного університету та рекомендовано для використання у освітньому процесі протокол № 1 від «28» вересня 2017 р.). Рецензенти: В. В. Парченко, доктор фармацевтичних наук, доцент, професор кафедри токсикологічної і неорганічної хімії Запорізького державного медичного університету; А. Г. Каплаушенко, доктор фармацевтичних наук, доцент, завідувач кафедри фізколоїдної хімії Запорізького державного медичного університету.
Keywords: фармацевтичний аналіз; самостійна робота; інтернатура