Використання терапевтичних вправ у реабілітації легкоатлетів-аматорів (стрибунів у довжину) після травм колінного суглобу - Приходько, К. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – вивчення досвіду використання терапевтичних вправ у процесі реабілітації легкоатлетів аматорського рівня (на матеріалі стрибків у довжину з розбігу).
Keywords: тези доповідей