Інновації медичної освіти: перспективи, виклики та можливості - (:unkn) unknown (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
У збірнику наукових праць представлено теоретико-практичні дослідження з медичної освіти та науки незалежної України: медицини, фармації та педагогіки. Видання адресоване науково-педагогічним працівникам, викладачам, методистам, здобувачам, а також тим, хто цікавиться освітою та наукою.