Організація сучасних методів мультимедійних технологій, викладання на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ - Бушман, Вікторія Сергіївна; Нечепоренко, Альона Геннадіївна; Аксамитьєва, Марія Володимирівна; Федосєєва, Ольга Віталіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
У теперішній час перед медичною освітою ставляться високі вимоги у підготовці майбутніх лікарів. Професійна підготовка спеціалістів вимагає неабияких зусиль як серед викладачів так і студентів. Однією з актуальних проблем сучасної освіти є практичне формування компетентності студентів. Компетентний випускник – це життєво-компетентна людина, яка володіє професійними навичками, необхідними для самостійного розв'язання проблем, задач, з котрими майбутній лікар зустрічатиметься у повсякденній роботі. Тому процес навчання сприяє усвідомленню важливості знань для успішного опановування професією. Однією з базових наук ЗДМУ є курс гістології, цитології та ембріології.
Keywords: освіта; мультимедійні технології; медицина; гістологія; професійна діяльність