Клінічна характеристика перебігу кору в дорослих у сучасних умовах - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Білокобила, Світлана Олександрівна (My University, 2018)
проаналізуван клінічний перебіг кору в дорослих на сучасному етапі
Keywords: кір; тези