Сучасні аспекти вивчення внутрішніх хвороб - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шершньова, Оксана Володимирівна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Збірник тестових завдань для підсумкового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Сучасні аспекти вивчення внутрішніх хвороб». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань здобувачами вищої освіти ступеня доктора філософії під час підготовки до практичних занять з відповідних тем та підсумкового модульного контролю.