Належна аптечна практика: все починається з якісної підготовки фармацевтичного фахівця - Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Соловйова, В. П.; Пучкан, Любов Олександрівна; Литвиненко, Т. Н.; Соловьева, В. П.; Пучкан, Л. А.; Litvinenko, T. N.; Solovyova, V. P.; Puchkan, L. A. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Впровадження основ аптечної практики у навчальний процес вищої школи – необхідний внесок у якісне навчання фахівця-провізора, який дозволить підготувати фахівця європейського зразка. Внедрение основ аптечной практики в учебный процесс высшей школы – необходимый вклад в качественное обучение специалиста-провизора, который позволит подготовить специалиста европейского образца. The introduction in basics of good pharmacy practice in the educational process of high school is a necessary measure in quality education of pharmacist that will prepare a specialist of European model.
Надлежащая аптечная практика: все начинается с качественной подготовки фармацевтического специалиста
Proper pharmacy practice: it all starts with а quality trainingof а pharmaceutical specialist
Keywords: належна аптечна практика; кваліфіковані працівники; навчально-методичні посібники; надлежащая аптечная практика; квалифицированные работники; учебно-методические рекомендации; good pharmacy practice; qualiﬁed workers; training methodological recommendations