Особливості вегетативної регуляції серцевого ритму у пацієнтів похилого віку з гострим інфарктом міокарда та анемією - Назаренко, Олена Валеріївна; Солов'юк, Олександр Олегович (My University, 2020)
Мета – оцінити особливості вегетативної регуляції серцевого ритму за допомогою вивчення показників варіабельності ритму серця (ВРС) у пацієнтів похилого віку з гострим Q-інфарктом міокарда та анемією.
Keywords: тези доповідей