Українська мова : практикум для слухачів – іноземних громадян довузівського етапу - Гринь, Юлія Валеріївна; Гайдук, Лідія Прокопівна; Чорна, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум "Українська мова" призначений для слухачів – іноземних громадян довузівського етапу, які готуються до перших занять з загальнотеоретичних дисциплін. Задача вступного предметного курсу – зняти труднощі на перших уроках при вивчені математики, хімії, фізики та біології.
Keywords: українська мова; початковий предметний курс; довузівський етап навчання; математика; фізика; хімія; біологія