Лабораторне дослідження ліквору при патологіях ЦНС : навч. посіб. для сам. підготовки до практ. занять студ.-бакалаврів, магістрів та лікарів-інтернів спец. «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Запропонований навчальний посібник є необхідним для вивчення лабораторної діагностики студентами-бакалаврами, магістрами та лікарями-інтернами спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Навчальний посібник містить сучасні уявлення про лабораторну діагностику захворювань сечовидільної системи. Крім того, навчальний посібник містить тестовий контроль вихідного рівня знань. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, модульного контролю.