Організація самостійної роботи студентів із внутрішньої медицини з використанням онлайн-курсів - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Садомов, Антон Сергійович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Для ефективної організації самостійної роботи особливого значення набувають форми і методи роботи викладача, які стимулюють і активізують самостійність і творчість студентів. У зв'язку з цим, особливого значення набуває інформаційне забезпечення самостійної роботи студентів в умовах інформаційно-навчального середовища. Для ефективного супроводу такого виду роботи студентів необхідним є організація електронного навчання для відповідних навчальних дисциплін, а одим із способів організації є створення електронних онлайн-курсів.