Визначення вмісту поліфенольних сполук у траві чебрецю звичайного (Thymus vulgaris L.) - Мазулін, Олександр Владиленович; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Мазулін, Георгій Владиленович (My University, 2025)
Метою роботи було визначення методами ТШХ та ВЕРХ максимального накопичення поліфенольних сполук у траві Thymus vulgaris L на при кінці цвітіння виду. Для досліджень використовували спиртові витяги з трави Thymus vulgaris L (1:100). культивованого у різних регіонах України ((Запорізька, Дніпропетровська, Полтавська, Херсонська, Миколаївська, Одеська області) (2016-2021 рр.).
Keywords: тези доповідей