Реабілітація дітей з розладами спектра аутизму в умовах військового часу - Шаповалова, Ірина Володимирівна (My University, 2023)
Психічне здоров’я дитячого населення значно погіршується в умовах війни. Фахівці відмічають проблеми психічного, фізичного, когнітивного та емоційного характеру. До такої категорії осіб можна віднести і дітей з розладами спектра аутизму. Вони є найменш захищеною категорією населення в Україні й потребують особливої уваги з боку держави, вчених та відповідних фахівців.