Визначення фармакокінетичних параметрів похідних 5-(2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3H-1,2,4-тріазол-3-тіонів за допомогою ADME-аналізу - Довбня, Дмитро Віталійович; Каплаушенко, Андрій Григорович (Xарків : НФаУ, 2024)
Мета. Метою даного дослідження є визначення фармакокінетичних параметрів похідних 5-(2,4- та 3,4-диметоксифеніл)-3H-1,2,4-тріазол-3-тіонів з ви-користанням ADME-аналізу для оцінки їх потенціалу як лікарських засобів.
Keywords: тези доповідей