Синтез та фармакологічний потенціал 2-(5-метил-4-(2-метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-ілтіо)ацетамідів - Олійник, А. К. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи був синтез 2-(5-метил-4-(2-метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-ілтіо)-ацетамідів та прогнозування біологічних властивостей даного класу речовин.
Keywords: тези доповідей