Роль ультразвукового дослідження легень в прогнозуванні ризику летального результату коронавірусної хвороби Covid-19 у хворих, які потребують лікування у відділенні інтенсивної терапії - Калашник, Кирило Вадимович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Черкаський, Володимир Васильович; Андрєєва, Вероніка Сергіївна (My University, 2024)
Мета дослідження. Оцінити роль параметрів ультразвукового дослідження легень в прогнозуванні ризику летального результату коронавірусної хвороби COVID-19 у хворих, які потребують лікування у відділенні інтенсивної терапії.
Keywords: тези доповідей