Проблеми вивчення професійно-орієнтованої мови іноземними студентами-нефілологами на початковому етапі навчання - Янушевська, Ірина Борисівна (My University, 2017)
Метою статті є аналіз сучасного стану навчання професійно-орієнтованої мови іноземних студентів-нефілологів довузівського етапу.
Keywords: мовна підготовка; студенти-іноземці