Теорія і методика фізичного виховання. Тема 6. Планування у фізичному вихованні : [метод. рек. для практ. занять] - Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Ляхова, Інна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України. Містять базові питання стосовно основних документів планування у фізичному вихованні, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Теорія і методика фізичного виховання".