Компетентнісний підхід до підготовки майбутніх лікарів - Трегуб, С. Е.; Трегуб, Світлана Євгенівна (Суми: КЗ СОІППО, 2019)
Автор піднімає питання щодо застосування компетентнісного підхіду навчання в вищих медичних навчальних закладах України. Проаналізовано визначення терміну «компетентнісний підхід». Вивчено головні проблеми формування комунікативної культури студентів-медиків з урахуванням соціальної потреби. Виокремлені основні напрями, принципи і методи організації комунікативного простору майбутніх лікарів на прикладі «Іноземної мови».
Препрінт
Keywords: компетентності; підхід; педагог; гуманітарні дисципліни