Особливості біоелектричної активності міокарда у легкоатлетів-спринтерів різної спортивної кваліфікації та статі - Кузнецов, Б. А.; Михалюк, Євген Леонідович; Малахова, Світлана Миколаївна; Черепок, Олександр Олексійович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета роботи – вивчення біоелектричної активності міокарда у представників легкої атлетики, бігунів на дистанції 100-200 м обох статей, які розрізняються за спортивною кваліфікацією. Матеріали та методи. Проаналізовано 122 електрокардіограми в 12-ти відведеннях у 51 жінки і 71 чоловіка, кваліфікації від III-го розряду до ЗМС, які спеціалізуються в бігу на дистанції 100-200 м.