Синтез та властивості похідних 4-(4-хлорофеніл)-5-(пірол-2-ІЛ)-1,2,4-триазол-3-тіол - Плиска, П. В.; Гоцуля, Андрій Сергійович (Х. : НФаУ, 2023)
Метою роботи був синтез похідних 4-(4-хлорофеніл)-5-(пірол-2-іл)-1,2,4- триазол-3-тіолу як потенційних біологічно активних сполук.
Keywords: тези доповідей