Основи дефектології : навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» - Ванюк, Д. В.; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Дорошенко, Едуард Юрійович; Шаповалова, Ірина Володимирівна; Черненко, Олена Євгенівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Посібник «Основи дефектології» розроблено на основі навчального плану та робочої навчальної програми дисципліни. Подано лекційний матеріал і методичні рекомендації з підготовки до практичних занять, перелік рекомендованої літератури й тестові завдання для контролю рівня засвоєння знань. Видання сприятиме набуттю студентами необхідного рівня знань, умінь і навичок, формуванню базових компетентностей із дисципліни.