Клінічні прояви вегетативних розладів у хворих на гнійний менінгіт у динаміці захворювання - Задирака, Денис Анатолійович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Рябоконь, Юрій Юрійович (My University, 2018)
досліджені клінічні прояви вегетативних розладів у хворих на гнійний менінгіт у динаміці захворювання.
Keywords: гнійний менінгит; вегетативні розлади