Управління та економіка фармації : навч. посіб. з сам.роботи для асистентів фармацевтів на курсах підвищення кваліфікації (вторинна спеціалізація) - Єренко, Олена Костянтинівна; Хортецька, Тая Володимирівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник призначений для використання асистентами фармацевтів на курсах підвищення кваліфікації (вторинна спеціалізація) з дисципліни «Управління та економіка фармації» для самостійної роботи.
Keywords: УЕФ