Нові підходи до визначення групи ризику за токсокарозною інвазією дітей з рекурентними захворюваннями дихальної системи - Дралова, Олександра Анатоліївна; Усачова, Олена Віталіївна; Dralova, O. A.; Usachova, O. V. (клініка, 2015)
В статті на підставі аналізу особливостей перебігу клініки та лабораторних даних рекурентних захворювань дихальної системи запропоновані нові підходи до визначення групи ризику за токсокарозною інвазією у дітей.
New features of determination of risk groups using toxocariasis infestation in children with recurrent respiratorydiseases
Keywords: токсокарозна інвазія; діти; ураження дихальної системи; діагностика