Класифікація критичних станів при туберкульозі органів дихання - Фомічова, Н. І.; Гріцова, Н. А.; Разнатовська, Олена Миколаївна; Fomichova, N. I.; Hritsova, N. A.; Raznatovska, О. М. (My University, 2013)
Авторами запропоновано нову класифікацію критичних станів при туберкульозі органів дихання, в якій враховано характер патоморфологічних і функціональних змін, тяжкість перебігу, особливості медичної допомоги залежно від стадії та категорії критичних станів (отримано Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 47484 Науковий твір «Класифікація критичних станів при туберкульозі органів дихання»). The paper describes a new classification of the critical conditions for pulmonary tuberculosis taking into account the nature of pathological and functional changes, the degree of severity, the provision of care depending on the category and stage of the critical conditions (Copyright certificate № 47484 Scientific writing «Classification of critical conditions for pulmonary tuberculosis»).
Classification of critical conditions at pulmonary tuberculosis
Keywords: критичні стани; туберкульоз органів дихання; класифікація