Показники PIVKA-II, остеокальцину та мінеральної щільності кісток у підлітків - Соляник, Олександра Вячеславівна; Пащенко, Ірина Володимирівна; Іванько, Олег Григорович (My University, 2023)
Метою дослідження було визначення показників PIVKA-II, остеокальцину та мінеральної щільності кісток у підлітків, за даними профілактичного дослідження.
Keywords: тези доповідей