Філософський вимір поезії Лесі Українки - Жадько, Віталій Андрійович (Львів : Друкарня Львівського нац. мед. ун-ту ім. Д. Галицького, 2021)
У статті аналізується спорідненість поетичних творів Лесі Українки із філософським розумінням становлення людини в якості суб’єкта саморозвитку. This article analyzes the affinity of Lesya Ukrainka’s poetic works with the philosophical understanding of human development as a subject of self-development.
Keywords: філософія; поезія; творчість; слово; суб’єкт; philosophy; poetry; creativity; word; subject