Культурний феномен байрактарщини та шароварщини. Експлуатація традиційних українських символів - Вдовиченко, В. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження Розглянути поняття «шароварщини» та «байрактарщини», окреслити їх відмінності, зробити висновок на вплив цих явищ на українську культуру.
Keywords: тези доповідей