Аспекти теоретичних основ бухгалтерського обліку лікарських засобів і виробів медичного призначення в аптеках - Дондик, Наталя Яківна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна; Сінча, Наталія Іванівна (Харків : НФаУ, 2019)
Аптечні заклади України ведуть господарську діяльность оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Вони відносяться до комерцій- них структур зі складною структурою обліку та звітності. Користувачами облікової інформації є власники і керівники суб’єктів господарювання та органи державного управління, інвестори, банківські та фінансові установи.
Keywords: аптечні заклади; бухгалтерський облік; господарська діяльність; лікарські засоби