Вплив клінічних та генетичних чинників на розвиток надмірної гіпокоагуляції у хворих з фібриляцією передсердь на тлі терапії варфарином - Михайловський, Ярослав Максимович (Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021)
Мета роботи. Дати характеристику соматометричних показників підлітків, які демонструють різний рівень толерантності до фізичного навантаження за результатом проби Руф'є, рекомендованої для визначення фізичної активності школярів.
Keywords: тези доповідей