Дослідження окремих аспектів соціальної відповідальності фармацевтичних фахівців - Літвякова, А. Ю.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Феномен «соціальна відповідальність» (СВ) багатоаспектний і сьогодні його сутність та процес впровадження трактується по-різному усіма суб'єктами фармації. Мета роботи - виявлення рівня розуміння сутності та повноти визначення поняття «СВ» практичними працівниками фармації. У ході досліджень нами був використаний один з методів маркетингових досліджень - анкетування.
Keywords: тези