Бачити світ своїми очима - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, Наукова бібліотека, 2021)
Рекомендаційний список містить публікації з газет та журналів, матеріали конференцій, книги, автореферати дисертацій, інформаційні листи з фонду бібліотеки ЗДМУ. Основний матеріал списку охоплює 2015-2020 рр.
Keywords: очні хвороби; дитяча офтальмологія; офтальмологія