Фармакокінетичні параметри ін’єкційної форми нового метаболітотропного препарату "Ангіолін" - Нагорна, О. О.; Кучеренко, Людмила Іванівна; Мазур, Іван Антонович; Волуй, А. В.; Кузнєцова, О. В.; Ярош, О. К. (My University, 2014)
Проведено дослідження основних фармакокінетичних параметрів в крові щурів нового метаболітотропного препарату "Ангіолін" – 2,5 % розчину для ін’єкцій в ампулах з використанням ВЕРХ з мас-спектрометричною детекцією. Розроблено методику кількісного визначення активного фармацевтичного інгредієнта (АФІ) препарату "Ангіолін", придатну для моніторування потенційного препарату протягом усього циклу фармакокінетики в організмі.
Keywords: фармакокінетика; ВЕРХ; щури; ангіолін