Роль читання в процесі формування комунікативної компетенції у іноземних студентів-медиків - Якутіна, Таміла Георгіївна (Суми: Сумський державний університет, 2018)
З переходом на україномовну форму навчання іноземних студентів постають нагальні питання підготовки україномовних матеріалів. Адже українська мова має стати для іноземних студентів не тільки інструментом для формування знань, а й засобом спілкування, показником професійної і комунікативної компетенції . Без сумнівів, великою частиною навчання української мови як іноземної є соціокультурна освіта.