Взаємозв’язок акцентуацій особистості та зниження рівня критичності у хворих на соматоформний та тривожно-фобічний розлади - Хоміцький, Микола Євгенович (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета дослідження. Дослідити та порівняти рівень зниження критичності при тривожно-фобічних та соматоформних розладах. Визначити особистісний профіль та типи акцентуацій, що переважають при даних розладах. Встановити зв’язок між особистісними профілями та рівнем зниження критичності при розладах обох груп.
Keywords: тези доповідей