Клінічна оцінка результатів інструментальних досліджень в кардіології - Сиволап, Віктор Денисович; Каленський, Володимир Харитонович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Бондаренко, Олексій Павлович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
У навчальному посібнику наведені методичні матеріали щодо клінічної оцінки результатів клінічних та інструментальних досліджень згідно вимог програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», змістовий модуль 3, спеціальності: 7.12010001 «Лікувальна справа» та 7.12010002 «Педіатрія». Матеріали посібника сприятимуть студентам кращому опануванню навичками та вміннями аналізувати результати клініко-інструментальних досліджень при найбільш розповсюджених кардіологічних захворюваннях. Необхідність підготовки посібника обумовлена внесенням змін до програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», що затверджена МОЗ України в 2014 р.
Keywords: кардіології; кардиология; cardiology